close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!
 
Blog

Aerial Hoop / Silk / Hammock - mi a különbség?

2021.07.21 14:48
Aerial Hoop / Silk / Hammock - mi a különbség?

Napjainkban a cirkuszok világából ismert légtornász eszközök ma már minden érdeklődő számára elérhetővé váltak hobbi szinten is, alacsonyabb magasságban.

Aerial hoop

A mennyezethez rögzített vaskarika a hangzással ellentétben egy elegáns, légies eszköz, amelyen szép pózokat, forgásokat és erőelemeket is végezhetsz.

Ha igazán légies és nőies sportra vágysz, próbáld ki ezt a légtorna eszközt is. Az elemek igazán látványosak, ezek elsajátításához azonban jó erőnlét és hajlékonyság szükséges. Ha igazán látványos eredményt szeretnél elérni, ajánljuk mellé nyújtás óránkat.

Aerial silk

A két szárú, bársonyhoz hasonló anyagú légtornász eszköz a leglátványosabb, legnehezebb kihívásokat rejti. A légtornának ez a válfaja tehát nehezebb, mint az aerial hoop és a rúdfitness. Ahhoz, hogy igazán nagy sikereket érj el, hosszú távon érdemes erősítő és nyújtó gyakorlatokat is végezned.

Aerial hammock

A rugalmas anyagú függőágyban könnyedén sajátíthatsz el látványos elemeket, amelyekhez nem kell extrém erőt kifejteni. Koreográfiába fűzve, zenére végezve aerial yogának is nevezik.

Ha kedveled a jógát, ebben a légtorna eszközben nem fogsz csalódni. Az aerial hammock edzés egyszerre segít nyújtani, relaxálni és erősíteni is. Ez a mozgásforma mindamellett, hogy nagyon szórakoztató, igazán látványos elemekből áll. Ezek elsajátításához nem szükséges előképzettség, az órákon mindenre megtanítunk.