close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!
 
Blog

Az első óra előtt

2021.07.28 11:12
Az első óra előtt

Hasznos tanácsok az első rúdfitness óra előtt.

Mikor kapcsolódhatsz be?

Hogyan tudsz jelentkezni az órákra?

Meddig használható fel a bérlet?

Stb.. 

Mikor kapcsolódhatok be a kezdő rúdtánc, rúdfitnesz órákra és mi a jelentkezés menete?

Óráinkra folyamatosan be lehet kapcsolódni előzetes jelzés alapján. Óráinkon limitált a létszám, bejelentkezés nélkül nem tudjuk a helyedet biztosítani.

Az órákra be kell jelentkezni?

Igen, ha már rendelkezel plasztik tagsági kártyával, minden órát előzetes jelentkezéssel lehet látogatni. Helyedet az időpontfoglalás menüpontra kattintva foglalhatod le. Foglalás hiányában nem tudjuk garantálni, hogy lesz helyed.

Nem tudtam időben törölni a foglalásomat.

A KK-Pole Stúdiók házirendje szerint az órákat a kezdés előtt legalább 3 órával korábban kell törölni vagy módosítani, máskülönben a rendszer az alkalmat felhasználtnak tekinti, illetve az alkalmat ki kell fizetni.

Soha nem sportoltam,  nem vagyok elég erős, elkezdhetem én is a rúdtáncot?

Óráink látogatásához előképzettség és sportos múlt nem előfeltétel. Rúdfitnesz óráink már az első alkalomtól tartalmaznak kiegészítő edzést, hogy a megfelelő izomcsoportokat erősítsük , amik elengedhetetlenek a későbbiekben az akrobatikus rudas trükkök kivitelezéséhez.

Nem vagyok elég hajlékony, mit tegyek?

Már kezdő tanítványaink is részt vehetnek speciális nyújtás óráinkon, hogy minél előbb elérhessék a haladó elemekhez szükséges hajlékonyságot.

Hány alkalom szükséges ahhoz, hogy akrobatikus elemeket is tanulhassak a rúdon fejjel lefelé?

Az első két szint elvégzéséhez minimum 10 -15 alkalom szükséges, egyénenként változó, ki milyen tempóban halad, ez függ erőnléti szinttől, vagy milyen gyakran van lehetőséged óráinkat látogatni.

Van szintvizsga?

Szintvizsga nincs, az oktatók folyamatosan figyelemmel kísérik fejlődésedet és ha az adott szint elemeit elsajátítottad, a különböző elemeket össze is tudod kötni,  javasolni fogják, hogy lépj egy szintet.

Mikor és hogyan tudok fizetni?

Órajegyet vagy bérletet az első óra előtt tudsz vásárolni, jelenleg csak készpénzzel.

Hány percesek az órák? A bérletek mikor járnak le?

Nálunk az órák 75 PERCESEK és bérleteink érvényessége a következő:

  • 1O alkalmas bérlet 8 hét;
  • 5 alkalmas bérlet 4 hét.

A bérlet minden óratípusra használható?

Bérleteddel bármelyik csoportos óránkat látogathatod, kivételt képeznek a versenyfelkészítések, workshopok és más hétvégi foglalkozások, amiknek az árát külön jelezzük.

Van lehetőség bérlet hosszabbításra vagy átadhatom a barátnőmnek?

A bérletek lejárata automatikusan hosszabbodik, ha saját hibánkból marad el az óra, a hivatalos ünnepnapok ebbe nem tartoznak bele. Más okból sajnos nem tudjuk bérletedet meghosszabbítani. A bérlet más személyre nem ruházható át.

Hol találom az aktuális órarendet?

Az aktuális órarend és a stúdióink elérhetősége honlapunkon, Instagram  és Facebook oldalunkon is megtalálható. Facebook és Instagram oldalunk mindig naprakész ezért ha bármi változás történik elsősorban ott jelezzük a napi kiírásban.

Még nem múltam el 18 éves, járhatok én is rúdfitnesz/rúdsport órára?

Óráinkat kortól és nemtől függetlenül bárki látogathatja. Fiatalkorúaktól, 18 év alatt,  szülői beleegyezést kérünk, a nyomtatványt emailben lehet igényelni. 9-15 éves tanítványainkat az órarend szerinti junior órákon várjuk, felnőtt óráinkat 16 éves kortól lehet látogatni.

Férfi vagyok, járhatok edzésre?

Óráink koedukáltak és szívesen fogadjuk férfi vendégeinket.

Milyen edző felszerelést hozzak?

Már első órától ajánlott shortban, trikóban és mezítláb edzeni. Téli időszakban természetesen bemelegítéshez és nyújtáshoz meleg ruházatot lehet viselni ezeken felül. Testápoló és kézkrém használata óra előtt nem tanácsos. Nyútás órákra leggings, póló és zokni ajánlott. Higiéniai okokból ajánlatos saját törölközőt hozni, amit a matracodra tehetsz és amivel a rudat tisztítani tudod (1 száraz, 1 nedves törölköző).

Magamon hagyhatom az ékszereimet?

Kérjük óra előtt távolítsd el az ékszereidet, balesetveszélyesek és felsérthetik a rúd felületét.

Komolyan gondolom a rúdsportot, szeretnék versenyezni. Van rá lehetőség?

Stúdiónk rendszeresen biztosít versenyzési lehetőséget amatőr, profi és elit szinten is. Heti három alkalommal versenyre készítés folyik, amit előzetes bejelentkezéssel látogathatnak tanítványaink.

Mi más teendőm van az első óra előtt?

Első órára érkezz legalább negyed órával korábban, hogy órakezdés előtt ki tudd tölteni Felelősség Nyilatkozatunkat és legyen időd átöltözni, egy kicsit körülnézni, ismerkedni a hellyel. Ha teheted hozz magaddal kisméretű törölközőt (2 db) és vizet, hogy folyamatosan pótolhasd a folyadék veszteséget.

Hogyan tudok fizetni?

Jelenleg csak készpénzes fizetés lehetséges stúdiónkban.